Tieleman

Klassieke of ouderwetse tegels in de keuken

  
Toen Tieleman Keukens in 1962 werd opgericht, kozen mensen al voor keukens met tegels er in. Hoewel er in ruim vijftig jaar veel is veranderd, zijn er ook dingen hetzelfde gebleven. Zo is het nog steeds heel gebruikelijk om te kiezen voor tegels in de keuken. We zien zelfs een toename in de vraag naar klassieke of ouderwetse tegels in de keuken. En dat vinden we prachtig om te zien!

Klassieke of ouderwetse tegels op de vloer

We krijgen veel mensen over de vloer die graag het ouderwetse gevoel van vroeger willen vangen in hun keuken. Daarbij wordt uiteindelijk vaak gekozen voor klassieke tegels in de keuken, omdat deze het gevoel van toen weer helemaal terug brengen. Dat is ook bij onderstaande keuken het geval, waarbij prachtige klassieke tegels op de vloer liggen. Een leuk detail is dat het zwart-wit geblokte patroon op de vloer terug komt in de wasbak, die ook zwart-wit geblokt is betegeld. 

Klassieke of ouderwetse tegels als achterwand

Niet alleen op de vloer staan klassieke, ouderwetse tegels prachtig, maar ook als achterwand doen ze uitstekend dienst. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor grote, vierkante, witte tegels of kies voor de wat kleinere zwart-wit geblokte tegels. De tegels kunnen puur als achterwand worden geplaatst bij het fornuis, maar kunnen uiteraard ook over de gehele breedte worden doorgetrokken. Het is maar net wat het beste bij de keuken en de gewenste uitstraling daarvan past. Vanzelfsprekend voorzien onze adviseurs je van het gewenste advies.

Kiezen voor klassieke of ouderwetse tegels in de keuken

Wanneer je kiest voor klassieke of ouderwetse tegels in de keuken, is het van belang dat dit een weloverwogen keuze is. De tegels moeten uiteraard passen bij de rest van de keuken. Bij Tieleman Keukens werken adviseurs die hierbij uitstekend kunnen helpen. Als we je ideale keuken samenstellen, zoeken we samen naar de best passende klassieke of ouderwetse tegels voor in de keuken. Hoewel wij zelf geen tegels leveren, onderhouden we wel warme contacten met tegelleveranciers. We weten precies bij wie je terecht kunt voor de gewenste tegels!

Kom langs in onze showroom

In de Tieleman Keukens showroom staan tientallen keukenopstellingen voor je klaar. Kom gerust naar onze showroom om alle keukens te bekijken. We laten je niet alleen keukenopstellingen zien met ouderwetse tegels in de keuken, maar ook hele moderne keukens! Zo krijg je een goed overzicht van alles wat er op keukenvlak mogelijk is. Wil je vooraf alvast wat inspiratie opdoen, vraag dan onze gratis keukenbrochure aan. Wil je met één van onze keukenadviseurs om tafel om jouw droomkeuken samen te stellen, maak dan gerust een afspraak!