Tieleman

Keukens Drechtsteden

  

Woont u in het zuidelijkste deel van de Randstad en bent u op zoek naar een keuken? Stel uw droomkeuken samen bij Tieleman Keukens. Het aanschaffen van een nieuwe keuken in één van de Drechtsteden doet u bij Tieleman Keukens. Binnen drie kwartier bent u bij onze showroom in Middelharnis.

Keuken kopen Drechtsteden
Bij het kopen van een keuken voor uw woning in de Drechtsteden heeft u een ruime keuze. Tieleman Keukens streeft ernaar om keukens aan te bieden die voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom geven wij bij het kiezen van een keuken graag advies. Zo helpen wij u voorkomen een keuken aan te schaffen die niet goed bij u past. Dit bespaart u kosten!

 Vanuit de Drechtsteden bent u binnen drie kwartier bij onze showroom. U gaat via de A15 of A16 richting Barendrecht en vervolgt uw weg via de A29 richting Zierikzee / Roosendaal. Neem de afslag bij het knooppunt Hellegatsplein en volg de borden Middelharnis via de N58 en de N215. Bij Middelharnis neemt u op de rotonde de tweede afslag. De eerstvolgende rotonde neemt u de eerste afslag en daarna slaat u rechtsaf, richting Tieleman Keukens.
 

Waarom Tieleman Keukens?
Bij Tieleman Keukens profiteert u van een aantal voordelen. Wanneer u een keuken wilt kopen en u woont in de Drechtsteden profiteert u van uitstekende service. Een tevreden klant: `Prachtig bloeiend bedrijf met geweldige service en respect voor de klanten`. Dat horen wij graag!

Ook profiteren van de goede service? Kom naar Tieleman Keukens voor uw nieuwe keuken! Naast nieuwe keukens renoveren wij ook bestaande keukens. Wij geven u graag advies!

 

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Thuis inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan en bekijk ons aanbod keukens.