Tieleman

Keukens Albrandswaard

  

Een nieuwe keuken aanschaffen in Albrandswaard? Bij Tieleman Keukens vindt u die nieuwe keuken! Ons aanbod keukens is zeer divers. Modern of nostalgisch, u vindt uw droomkeuken bij Tieleman Keukens. 

Keuken aanschaffen Albrandswaard
De keukens die wij u aanbieden in Albrandswaard zijn in te delen in verschillende categorieën. Eén van die categorieën bestaat uit exclusieve keukens. Deze keukens hebben elk een eigen karakter en zijn voorzien van de nieuwste keukenontwikkelingen. Een andere categorie zijn de houten keukens. Hiermee creëert u een gezellige sfeer in uw keuken in Albrandswaard.

Tieleman Keukens heeft al een groot aantal klanten tevreden gesteld. Dit komt vooral door de goede service die wij leveren. `De service is er in één woord super! De klant is koning bij Keukencentrum Tieleman. We zijn dan ook meer dan tevreden.` Dit is een uitspraak van één van onze klanten. Een tevreden klant zo te horen. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Keuken Albrandswaard kopen
Voor het kopen van een keuken in Alblasserwaard bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste kwaliteit. Naast deze goede kwaliteit hebben wij ook al diverse prijzen gewonnen. De ING Retail Publieksprijs voor Beste Zelfstandige Winkel 2012 bijvoorbeeld. Hier zijn wij erg trots op en is een blijk van waardering van onze klanten. Ook een keuken kopen in Albrandswaard? Ga dan via de A16 richting Barendrecht en vervolg je weg op de A29 en neem de afslag Hellegatsplein. Vervolg de N59 tot Oude-Tonge en ga verder op de N215 richting Middelharnis. Neem op de eerste rotonde de tweede afslag, de volgende rotonde de eerste afslag en sla direct weer rechtsaf. U komt dan bij Tieleman Keukens waar u uw droomkeuken vindt!
 

Om een indruk te krijgen van onze keukens kunt u onze brochure aanvragen. Hier vindt u ons totale aanbod keukens. Keuken aanschaffen in Albrandswaard? Kom naar Tieleman Keukens in Middelharnis. Vragen? Neem direct contact met ons op!