Online keukenplanner

U heeft al een goed idee van de keukenstijl die het beste bij u past en nu wilt u graag een beeld krijgen van hoe uw toekomstige keuken er uit komt te zien. Dat kan met de keukenplanner van Tieleman Keukens. U kunt uw eigen keukenopstelling kiezen: bijvoorbeeld een L-opstelling, een U-opstelling of een opstelling met een eiland in het midden. Vervolgens kiest u één van de inrichtingen, die u daarna geheel naar wens kunt aanpassen. Verander de kleur van de keukenkastjes of voeg keukenapparatuur toe zoals een koelkast, een fornuis en een kookplaat.

Open de online keukenplanner -->

Aan de slag met de online keukenplanner

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kunnen wij u ergens bij helpen, bel dan gerust naar 0187 - 602 555. U kunt ook een afspraak met ons maken om aan een keukenontwerp te werken. Wij maken voldoende tijd voor u vrij om uw van uitgebreid advies te kunnen voorzien. U kunt ons ook bij u thuis uitnodigen, één van onze adviseurs komt namelijk graag bij u langs. 

Open de online keukenplanner -->

Het ontwerp van uw keukenplanner laten uitwerken

Wilt u het resultaat van uw ontwerp bespreken met een van onze adviseurs, dan is dat uiteraard mogelijk. Samen met u kijken we naar het ontwerp dat u gemaakt heeft. Op basis hiervan kunnen we u adviseren om bijvoorbeeld een ander materiaal te gebruiken of net iets andere grepen op de kastdeurtjes te kiezen. Zo komt u uiteindelijk tot een ideaal keukenontwerp dat de basis vormt voor de realisatie van uw droomkeuken. Dit alles aan de hand van de handige, online keukenplanner van Tieleman Keukens.

Maak een afspraak en kom langs -->

Wit u zich eerst nog wat meer laten inspireren? Bestel dan ons kosteloze keukenmagazine!

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek