Online keukenplanner

Online keukenplanner

Met de keukenplanner van Tieleman Keukens krijgt u een goed beeld van hoe uw toekomstige keuken er uit komt te zien. Dus heeft u al een goed idee van de keukenstijl die het beste bij u past? Dan is de online keukenplanner van Tieleman Keukens uw volgende stap naar een nieuwe keuken!

U kunt uw eigen keukenopstelling kiezen: bijvoorbeeld een L-opstelling, een U-opstelling of een opstelling met een eiland in het midden. Vervolgens kiest u één van de inrichtingen, die u daarna geheel naar wens kunt aanpassen. Verander de kleur van de keukenkastjes of voeg keukenapparatuur toe zoals een koelkast, een fornuis en een kookplaat.

Online keukenplanner

Aan de slag met de online keukenplanner

Ga aan de slag met online keukenplanner van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Heeft u een vraag over de keukenplanner? Of kunnen wij u ergens bij helpen, bel dan gerust naar 0187 - 602 555. U kunt ook een afspraak met ons maken om aan een keukenontwerp via de online keukenplanner te werken. Wij maken voldoende tijd voor u vrij om u van uitgebreid advies te kunnen voorzien. U kunt ons ook bij u thuis uitnodigen, één van onze adviseurs komt namelijk graag bij u langs. 

Online keukenplanner

Het ontwerp van uw keukenplanner laten uitwerken

Heeft u uw droomkeuken samengesteld in de online keukenplanner? En wilt u het resultaat van uw ontwerp bespreken met een van onze adviseurs? Dan is dat uiteraard mogelijk en bent u van harte welkom in onze keukenshowroom. Samen met u kijken we naar het ontwerp dat u gemaakt heeft. Op basis hiervan kunnen we u adviseren om bijvoorbeeld een ander materiaal te gebruiken of net iets andere grepen op de kastdeurtjes te kiezen. Zo komt u uiteindelijk tot een ideaal keukenontwerp dat de basis vormt voor de realisatie van uw droomkeuken. Dit alles aan de hand van de handige, online keukenplanner van Tieleman Keukens.

Maak een afspraak

Wit u zich eerst nog wat meer laten inspireren? Vraag dan ons kosteloze magazine aan.

Laat u op papier inspireren voordat u aan de slag gaat met de online keukenplanner
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek