Tieleman

De meest inspirerende keukentrends van 2018

  

2018 is hét jaar van de woonkeukens, de greeploze keukenlades en zwevende keukenkasten. Maar ook het jaar waarin koken technisch verandert. Inspiratie opdoen voor dit spetterende keukenjaar? Dan laten wij u alvast zien wat u dit jaar kunt verwachten en welke trends het helemaal gaan maken in keukenland.

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

1. De comeback van de woonkeuken

keukeninspiratie 2018

In 2018 mag de keuken weer huiselijk en gezellig zijn. En dat komt goed uit, want bij Tieleman Keukens geloven we dat de keuken de fijnste plek in huis is. Je komt hier immers samen met familie en beleeft er een mooie tijd. Met lekker eten, goede gesprekken en maximale ontspanning. Dat de woonkeuken een terugkerende trend is, verbaast ons dan ook niets. Want wie wil er nu geen krantje lezen aan de keukenbar, 's ochtends vroeg met een kop koffie erbij? En wie wil er nu geen zondagmiddag spenderen in de keuken met een heerlijke familielunch? Of een zaterdagmorgen waarop u koekjes bakt met uw kinderen? Het credo voor 2018 is: de keuken is méér dan een plek om te koken.

Lees meer over woonkeukens

2. Dé keuze voor designliefhebbers: greeploze keukens

keukeninspiratie 2018

Een hippe trend in keukenland waar ook wij als keukenzaak erg blij mee zijn, zijn stijlvolle, greeploze keukens. Deze trend kent onder meer zijn oorsprong in de opkomst van de minimalistische woonstijl. Een keuken met greeploze keukenlades biedt een strak uiterlijk met gladde oppervlaktes. Dit laat de keuken niet alleen groter lijken, maar ook moderner.

Lees meer over greeploze keukens

3. Het innovatieve Bora-afzuigsysteem

keukeninspiratie 2018

Als je ons vraagt waar wij als keukencentrum écht gelukkig van worden, is het 't Bora-afzuigsysteem. Want zeg nu zelf: een afzuigkap is maar al te vaak ontsierend wanneer u een mooie keuken hebt. Met de het Bora-systeem bent u hier vanaf, want de afzuiging zit gewoon in de keuken verwerkt.

Meer weten over de verschillende Bora-afzuigsystemen? Lees dan hier verder.

4. De wondere wereld van Pitt Cooking

keukeninspiratie 2018

In 2017 was pitt cooking al flink in opkomst, maar in 2018 zien we de populariteit pas echt 'door het dak' gaan. Wat pitt cooking precies is? Heel simpel: koken zonder kookplaat. De gaspitten zitten namelijk verwerkt in het keukenblad. Een prachtig gezicht en ook nog eens heel praktisch met schoonmaken.

Meer weten over pitt cooking? Lees hier verder.

Nog meer keukeninspiratie opdoen? Vraag ons gratis magazine aan of kom langs in de showroom!

Bij Tieleman Keukens staan we altijd voor u klaar. Met advies en met een inspirerende showroom vol prachtige keukens. Van exclusieve luxe keukens tot eenvoudige keukens. En van modern tot landelijk of tijdloos. Kortom: wat u ook wenst, wij hebben het in ons assortiment. Benieuwd geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij leggen u graag in de watten. Met tips en professionele adviezen, maar ook met een smakelijke lekkernij in onze lunchroom.

Liever eerst nog even inspiratie opdoen vanuit huis? Vraag dan het gratis keukenmagazine aan.