Vacature Interieurverzorger (M/V)

Vacature Interieurverzorger (M/V)

Terug naar blogs

Word jij ook blij van een schone en opgeruimde keuken? En help jij ook graag aan een hygiënische (werk)omgeving voor alle klanten en je collega's? Als interieurverzorg(st)er bij Tieleman ben je echt onderdeel van ons team. Als interieurverzorg(st)er ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken, schoonhouden en opruimen van de mooiste keukenshowroom van Nederland te Middelharnis. Je zorgt er daarbij voor dat de kantoren en werkplekken spic en span blijven. Samen met je gezellige collega's stof en sop je de keukenopstellingen en bureaus af, reinig je de vloeren en maak je diverse toilettengroepen schoon. Er is altijd ruimte voor onderlinge gezelligheid en als team streef je er gezamenlijk naar om de mooiste keukenshowroom van Nederland blinkend en schoon te houden.

Wij vragen:

Om als keuken interieurverzorg(st)er bij Tieleman Keukens aan de slag te gaan is hygiëne een pre. Verder vragen wij dat je:

  • Enthousiast, gedreven en flexibel ingesteld bent
  • Nauwkeurig en klantvriendelijk bent
  • Nette en verzorgde uitstraling hebt
  • Beschikbaar bent voor 24 uur (exacte werktijden in overleg)

Wij bieden:

Werken als interieurverzorg(st)er bij Tieleman Keukens betekent:

  • Een prima salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Prettige en collegiale werksfeer
  • Werken in de mooiste keukenshowroom van Nederland

Ben jij die interieur/schoonmaak topper die we zoeken? Stuur je gemotiveerde sollicitatie en een recent CV naar sollicitaties@tieleman.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Tieleman via 0187-602555. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Over Tieleman Keukens

Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf wat al meer dan 60 jaar bestaat. Zoals we bij Tieleman Keukens zeggen: “Het kopen van een keuken moet een feest zijn!” Dat is waar wij altijd naar streven. Bij Tieleman Keukens gaan we voor 100% klanttevredenheid. Dit is de basis van al onze medewerkers in het doen en denken. In onze unieke keukenshowowroom vind je meer dan 60 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen.