Tieleman

Riverdale keukens

  Ben je fan van de woonaccessoires van Riverdale? Kies dan voor een Riverdale keuken van Tieleman. Dit zijn gloednieuwe keukens met een brocante uitstraling. Deze keukens zitten vol met sfeer en zijn daarom ontzettend populair. Wij raden een Riverdale keuken zeker aan als u van gezelligheid houdt!

Wat kenmerkt Riverdale keukens?

Met Riverdale keukens weet je precies waar je aan toe bent. Net als de Woonaccessoires van Riverdale, zijn de keukens tijdloos en fashionable. De houten basis geeft de keukens een warme uitstraling die afgemaakt wordt door een zwarte, naturel of witte finish. Dit maakt de keukens tot een romantische en toch stoere toevoeging aan het huis. Illustratief voor deze combinatie tussen stoer en romantisch zijn de robuuste deuren met een zichtbare houtnerf afgemaakt met een hartje als greep op de deuren.  

Binnen het ontwerp van deze zogeheten brocante keukens is er rekening gehouden met de toevoeging van je Riverdale accessoires aan het geheel. De open vakkenkasten bieden een uitstekende expositieruimte voor verschillende kopjes, schoteltjes, opbergdoosjes en andere accessoires. Plaats deze dan ook gerust in je keuken en geniet van je mooiste serviesstukken. Je eigen Riverdale keuken

Net zoals de rest van de Riverdale producten bestaat de keuken uit hout en is afgewerkt met witte, neutrale of zwarte kleuren. De landelijke keuken heeft een eigentijdse romantische stijl met een stoer tintje. Riverdale werkte samen met Probewa Keukengroep om de keuken te ontwikkelen. De deuren hebben zichtbare houtnerf en dat zie je ook terug bij veel woonaccessoires van het merk. Let maar eens op het hartje, dat regelmatig terugkeert.

De nieuwe Riverdale keukens zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen. Naast de keuze in de verschillende formaten keukenkastjes en -deuren, waarbij nu ook de keuze voor vierkante keukenkastjes tot de mogelijkheden behoort, heb je tal van andere detailmogelijkheden.

-  Kiest voor voor zwarte, naturel of witte afwerking?
-  Keukeneiland of wandopstelling?
-  Gestanst of gefreesd hart als deurgreep? 
-  Riverdale illustraties en logo's op de lades en het aanrechtblad?Keuzemogelijkheden van Riverdale keukens

-  Keuze uit wit, naturel en zwart
-  Keukendeurtjes zijn voorzien van mooie houtnerf
-  Nieuwe maat keukenkastjes en deurtjes
-  Aanrechtblad verkrijgbaar in verschillende diktes
-  Binnenzijde lades zijn voorzien van Riverdale illustraties
-  Deurgreep in 3 varianten; deurknop met hart, een gestanst hart of een gefreesd hart
-  Het aanrechtblad is voorzien van een ingefreesd Riverdale logo
-  Verkrijgbaar en nu al leverbaar bij Tieleman Keukens in Middelharnis en binnenkort ook te zien in de showroom!

Maak nu een vrijblijvende afspraak om jouw Riverdale keuken te laten ontwerpen. Of vraag de gratis Tieleman keukenbrochure aan (inclusief gratis verrassing). Je bent ook van harte welkom in onze showroom, om onze keukens te komen bekijken. We helpen je dan ook met alle plezier om een keuken geheel naar wens samen te stellen.