Tieleman

Greenpanel werkblad

  
Het werkblad is één van de meest essentiële onderdelen van een keuken. Hier zet je bijvoorbeeld het koffiezetapparaat en de waterkoker op. Het werkblad wordt ook gebruikt om de snijplank op te leggen en de groenten voor de soep van vanavond fijn te snijden. Doordat het aanrechtblad intensief gebruikt wordt, is het van belang dat je kiest voor een werkblad van de hoogste kwaliteit. Wat dacht je van een Greenpanel werkblad? We vertellen je graag meer over dit kunststof keukenaanrechtblad.

Maak een afspraak met Tieleman Keukens

Kies voor het praktische en trendy Greenpanel werkblad

In elke keuken is een samenwerking tussen design en gemak. Wil je dit ook nog combineren met milieuvriendelijkheid, dan is het Greenpanel werkblad geschikt voor jou. Dit is hét basismateriaal voor kunststof aanrechtbladen in de keuken. Er zijn diverse trendy kleuren en designs verkrijgbaar. Dit bewijst dat gemak en design heel goed hand in hand kunnen gaan met milieuvriendelijkheid.

Greenpanel aanrechtblad keuken

Greenpanel: een verantwoorde keuze

Het lichtgewicht, 100% recyclebaar basismateriaal dat voorzien is van het FSC keurmerk is biologisch afbreekbaar. Een Greenpanel werkblad vergt minder grondstoffen dan traditionele werkbladen en is daardoor een verantwoorde keuze voor jouw keuken. Wil je een bijdrage leveren aan een beter milieu en hecht je waarde aan design en stijl? Dan is Greenpanel echt iets voor jou. 

Meer weten over Greenpanel werkbladen?

Een Greenpanel werkblad is standaard leverbaar in de onderstaande afmetingen, waarbij de dikte standaard tussen de 19 en 100 mm is:

  • 2440 x 1220 mm
  • 3050 x 1220 mm
  • 2850 x 2010 mm

Overige maten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Wil je weten hoe het Greenpanel werkblad in jouw keuken verwerkt kan worden, vraag dan gerust meer informatie aan. Tieleman Keukens geef je graag advies op maat.

Neem contact op zodat we je uitgebreid kunnen informeren en adviseren. Je kunt ook bellen met één van onze adviseurs. We zijn bereikbaar op 0187 - 602 555. Ook kun je ons keukenmagazine aanvragen om inspiratie op te doen voor jouw droomkeuken. 

Contact