Tieleman

Eric Kant: unieke design keukens

  
Bij Tieleman Keukens blijven we onszelf en onze keukens continu ontwikkelen. De keukenmarkt is dagelijks in beweging en de vraag van de consument verandert elke keer. Door daar als Nederlands grootste keukenspecialist op in te spelen, weten wij elke keer de ultieme droomkeuken samen te stellen. Dit doen we ook in samenwerking met de unieke interieurarchitect Eric Kant. In onze showroom is een exclusieve keukenlijn by Eric Kant te bewonderen.

De keukencollectie van Eric Kant

De keukenlijn die Eric Kant exclusief voor Tieleman Keukens heeft vormgegeven, bestaat uit vier keukenmodellen:

  • Tieleman Exclusief Ferro by Eric Kant
  • Tieleman Exclusief Corio by Eric Kant
  • Tieleman Exclusief Concretum by Eric Kant
  • Tieleman Exclusief Speculo by Eric Kant


Tieleman Exclusief Speculo by Eric Kant´╗┐

Eric Kant keukens van hoogwaardige kwaliteit

Eric Kant heeft voor zijn unieke designkeukens uitsluitend gebruikgemaakt van materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit. Door gebruik te maken van materialen als leer, graniet, koper, steen en hout komen deze prachtige keukens tot leven. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van deze handgemaakte keukens van zeer hoog niveau.


´╗┐´╗┐Tieleman Exclusief Concretum by Eric Kant´╗┐

Elke keuken heeft een unieke uitstraling

Elke keuken heeft een eigen karakter en uitstraling, waardoor elke keuken uniek is. Voor degenen die graag een luxe, rustige keuken willen, is de Ferro een uitstekende keuken. Mag de keuken best een stoere, stevige uitstraling hebben, bekijk dan zeker het model Concretum. Voor een sierlijke keuken die rust en schoonheid uitstraalt, is de Corio een perfecte keuze. Kies voor eilandkeuken Speculo als een hypermoderne keuken de wens is. 


´╗┐Tieleman Exclusief Corio by Eric Kant

Bekijk Eric Kant designkeukens in onze showroom

De keukenshowroom van Tieleman Keukens is dagelijks (behalve op zondag) geopend. Kom gerust eens langs en bekijk ruim 70 verschillende keukenopstellingen, waaronder de unieke designkeukens van Eric Kant. Eén van onze keukenadviseurs vertelt bovendien graag veel meer over deze keukens en de mogelijkheden ervan. Tot ziens op het kookeiland van Nederland!

Maak een afspraak of vul het contactformulier in.

Tieleman Exclusief Ferro by Eric Kant

´╗┐