Tieleman

Energiezuinige apparatuur

  
De laatste jaren is duurzame inbouwapparatuur écht doorgebroken. Waar energiezuinige apparatuur begon als tijdelijke trend, is het tegenwoordig de standaard. De consument is vandaag de dag stukken milieubewuster. Ook energiebesparing vindt men steeds belangrijker. Maak jij ook de keuze voor energiezuinige apparatuur, dan doe je daar niet alleen het milieu een plezier mee, maar ook je portemonnee. Dergelijke apparatuur resulteert namelijk in een veel lagere energierekening.

Duurzame inbouwapparatuur

Het belangrijkste argument om energiezuinige apparatuur aan te schaffen, is het feit dat het energiezuinig is. Vooral de daaruit voortvloeiende kostenbesparing is natuurlijk heel aantrekkelijk. Een ruime keuken met luxe - en zeer bewuste - apparatuur is dan ook de droom van vele keukenliefhebbers.

Het gemak van energiezuinige apparatuur

In de keuken wil je van alle gemakken voorzien zijn. Zo kun je je volledig focussen op de maaltijd die je bereidt, zonder moeilijkheden of afleidingen. De ideale keuken bevat daarom allerlei moderne apparatuur, zoals de combi stoomoven, de Quooker (kokendwaterkraan), een design gaskookplaat en een water- en energiezuinige vaatwasser. Energiezuinige apparatuur is in allerlei soorten en vormen beschikbaar. Er zijn daarnaast diverse gradaties in energiezuinigheid, aangeduid met een energielabel.

 

´╗┐´╗┐ 

Energiezuinige apparatuur aanschaffen?

Heb jij interesse in duurzame inbouwapparatuur in jouw keuken? En in de bijbehorende kostenbesparing? Vraag naar onze energiezuinige keukenapparatuur bij één van onze keukenadviseurs. Zo help jij het milieu ook weer een handje en bespaar je fors op je energierekening.