Tieleman

Eggersmann Oxford

  
Wanneer je jezelf aan het oriënteren bent op een nieuwe keuken, ben je het merk Eggersmann vast en zeker tegen gekomen. Dit merk brengt al ruim 100 jaar kwaliteitskeukens op de markt. Deze Duitse keukens staan bekend om hun exclusieve, luxueuze uitstraling en hun onwaarschijnlijk hoge kwaliteit. Kies je voor jouw keuken voor bijvoorbeeld de Eggersmann Oxford, dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Bij alle keukens van Eggersmann staan technische perfectie en tijdloze elegantie hoog in het vaandel. Er wordt continu geïnnoveerd, zonder dat ambachtelijke tradities uit het oog worden verloren. Dit resulteert keer op keer in hoogwaardige keukens die wereldwijd zeer geliefd zijn. De prachtige Eggersmann Oxford is één van de vele sprekende voorbeelden van ambachtelijke tradities én continue innovaties. 

Stel je eigen Eggersmann Oxford keuken samen

Houd jij van de uitstraling van de Eggersmann Oxford keuken en zou je graag zelf zo'n keuken in huis willen? Kom dan langs in de showroom van Tieleman Keukens en ga om tafel met één van onze adviseurs. In samenspraak met jou stellen we je droomkeuken samen. Je kunt het beste een afspraak maken, zodat je zeker weet dat een adviseur beschikbaar is. Wil je eerst nog meer voorbeelden van keukens zien, dan kun je uiteraard altijd onze brochure aanvragen. Hierin staan tal van prachtige keukens!