Tieleman

Eggersmann Bretagne

  
Sinds de oprichting van Eggersmann, nu ruim 100 jaar geleden, worden keukens gemaakt die niet alleen schitterend zijn om te zien, maar ook nog eens jarenlang woonplezier bieden. Alle keukens die op de markt worden gebracht, zijn van Duitse kwaliteit waardoor je zeker bent van een hoge kwaliteit keuken. De keukenserie Eggersmann Bretagne is daar een perfect voorbeeld van. Doordat deze keukens een tijdloos karakter hebben, zullen ze nooit uit de toon vallen of uit de mode raken. 

Eggersmann Bretagne Knoesteik

In de keukenlijn Eggersmann Bretagne vinden we onderstaande keuken Knoesteik. De prachtige, lichte houtkleur en het lichte aanrechtblad geven een unieke uitstraling aan deze keuken. Zoals bij alle keukens van dit Duitse merk, is ook onderstaande keuken uit de Eggersmann Bretagne serie een keuken van hoge kwaliteit. Deze keuken kan geheel naar wens samen worden gesteld, met bijvoorbeeld meer of minder keukenkastjes, een andere indeling of andere greepjes op de deuren. 

Eggersmann Bretagne Zwart

Een andere keuken uit de Eggersmann Bretagne serie is de keuken Zwart. Deze heeft een wat meer robuuste uitstraling en staat prachtig in wat oudere huizen of in een stoere loft. De donkere kleur van het hout geeft de keuken sfeer en karakter. Gecombineerd met de juiste apparatuur wordt het plaatje helemaal compleet gemaakt en ontstaat een keuken met een niet te overtreffen look. De Eggersmann Bretagne Zwart kan geheel naar wens worden vormgegeven, qua indeling zijn de mogeljikheden eindeloos. 

Wil je meer weten over Eggersmann Bretagne?

Bij Tieleman Keukens zijn we erg gecharmeerd van de Eggersmann Bretagne keukens. Ziet je jezelf ook al de lekkerste gerechten bereiden in één van deze prachtige keukens, dan ben je van harte welkom in onze showroom. Maak een afspraak met één van onze adviseurs zodat we een keukenindeling voor je kunnen maken. Wil je meer inspiratie opdoen op keukengebied, vraag dan onze brochure aan.