Tieleman

Een duurzame keuken van Tieleman Keukens

  

De keukens van Tieleman Keukens staan bekend als duurzame keukens. De duurzaamheid uit zich niet alleen in duurzame keukenapparatuur, maar ook in duurzame materialen voor de vervaardiging van de keukens en in duurzaamheid in het gebruik. Tieleman keukens zijn bij uitstek geschikt om jaren mee te gaan en verslijten ook bij intensief gebruik nauwelijks. 

Vraag het keukenmagazine met o.a. duurzame keukens aan

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Wereldwijd worden er teveel bossen gekapt en wordt er haast roekeloos omgesprongen met de natuur en alle grondstoffen die we als mens ter beschikking hebben. Om de natuur en het milieu beter door te geven aan volgende generaties hebben we duurzaamheid bij Tieleman Keukens hoog in het vaandel. Op onze manier dragen we een steentje bij aan duurzaamheid. Dit doen we door uitsluitend duurzame keukens te leveren. 

Al bij aanschaf is een Tieleman Keuken een duurzame keuken 

Als u een keuken koopt bij Tieleman Keukens dan kunt u er als klant vanuit gaan dat dit een duurzame keuken is. Dit komt doordat alle materialen waaruit uw nieuwe keuken bestaat op een duurzame manier geproduceerd zijn. Als er in uw nieuwe keuken hout verwerkt zit dan is dit FSC-hout. Tieleman Keukens is namelijk al sinds oktober 2013 een FSC-gecertificeerd bedrijf. Voor elke boom die gekapt is voor uw keuken komt er een nieuwe terug en zo onstaan er FSC-bossen, die het evenwicht in het ecosysteem op orde houden. 

 

Gebruiksgenot dankzij uw duurzame keuken

Het gebruiksgenot van een duurzame keuken zit hem vooral in de zuinigheid van de keukenapparatuur. Bij een energiezuinige vaatwasser, afzuigkap, kookplaat, koelkast of ander keukenapparaat wordt minder energie verbruikt en dat scheelt enorm in de energiekosten. Die besparing is ook milieuvriendelijk, want energiezuinige keukenapparatuur verbruiken minder stroom of minder water en zijn dus veel minder belastend voor het milieu. Van een duurzame keuken vol zuinige keukenapparatuur kunt u als eigenaar dus veel gebruiksgenot ervaren. Omdat keukenapparatuur van verschillende merken constant vernieuwd wordt in de opties en mogelijkheden om zo energiezuinig te leveren, is het aan te raden om bij aanschaf voor de allernieuwste modellen van elk keukenapparaat te gaan. U kunt er dan ook jaren mee doen! 

Los van de individuele keukenapparatuur is een duurzame keuken ook echt duurzaam in de zin van dat hij zo goed als levenslang mee kan gaan. Voorzien van slijtvaste materialen in de werkbladen, kwalitatief goed hout en sterke keukenonderdelen zit u bij Tieleman Keukens goed om voor een hele lange tijd plezier te hebben van uw keuken.


Toekomst van elke duurzame keuken

Mocht er toch iets mis zijn met uw huidige keuken, dan kijken we bij Tieleman Keukens eerst nog of een renovatie mogelijk is. Zolang het vervangen van onderdelen voordeliger is, zullen we dit aanbevelen en bij akkoord eerder uitvoeren dan het plaatsen van een hele nieuwe keuken. Mocht de duurzame keuken toch echt op zijn dan gaan we met u op zoek naar een nieuwe duurzame keuken. De oude keuken zal gerecycled worden, want bepaalde onderdelen zullen alsnog goed te gebruiken zijn en zo wordt verspilling van materialen tegengegaan. 

Voor alle mogelijkheden en deskundig advies over duurzame keukens kunt u een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs. Bij komst naar de showroom in Middelharnis kunt u een duurzame lunch nuttigen en is het advies geheel vrijblijvend. 

Maak een afspraak ´╗┐