Tieleman

Durf met kleur in de keuken

  

'Het kopen van een keuken moet een feest zijn', dat is wat bij Tieleman Keukens voorop staat. Niet alleen het kopen moet een feest zijn, maar ook het gebruik van de keuken moet een feest zijn. Maar hoe kies je nu de keuken die het beste bij je past?

Een keuken gaat vele jaren mee en koopt u dus niet voor even. Wit, zwart en grijs zijn toch nog steeds de meest gangbare kleuren voor een keuken. ´╗┐Wanneer we een nieuwe keuken kopen, kiezen we vaak toch voor de veilig, basic kleuren. De keuken is tenslotte de ruimte in huis waar we de meeste tijd spenderen en deze moet daarom dan ook helemaal naar wens zijn. Maar is het niet gaaf om eens na te denken over een gekleurde keuken? Durft u het aan?! Is een gekleurde keuken net een stapje te ver? Ook dan kun je met kleur op je muur een gaaf effect creëren. Maak van de keuken een ruimte die inspireert!

Gekleurde keuken

Een rode, groene, gele, groene of paarse keuken zijn geen keukens die je alledaags ziet. Maar wel kleuren die een duidelijke uitgesproken smaak hebben. Het zijn misschien wat heftige kleuren, maar rood, groen en geel zijn bijvoorbeeld heel gaaf te combineren met zwart, wit en grijs. Zo geven rood gecombineerd met zwart geeft een robuuste uitstraling en heeft een romantisch tintje. En zo zijn geel met grijs kleuren die een nostalgische sfeer creëren. Kleurencombinaties zijn eindeloos! Gekleurde keukens hebben een frisse, vrolijke en avontuurlijke uitstraling.

Kleur in de keuken

Is een gekleurde keuken toch net een stapje te ver? Maar wilt u toch wat kleur aanbregen in de keuken? Geef dan kleur aan je keuken op een andere manier. Een iets subtielere manier waarmee de keuken toch opvalt. Kleur in de keuken zorgt voor een levendige en frisse uitstraling. Geef een muur in de keuken een kleur of decoreer de keuken met kleur. Gekleurde krukken aan een barretje, gekleurde lampen, gekleurde keukenapparaten zoals bijvoorbeeld een rode KitchenAid mixer, ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maar welke kleur dan?

Bepaal zelf hoe de keuken eruit komt te zien en geniet elke dag van een kleurrijke keuken. Nieuwsgierig geworden naar de kleuren die onze leveranciers hebben? Kom langs in onze showroom of maar een afspraak met één van onze verkoopadviseurs om die gekleurde droomkeuken samen te stellen.