CadeauMaanden bij Tieleman Keukens
Tieleman

CadeauMaanden bij Tieleman Keukens

  



Wij zijn trots om te mogen melden dat wij in 2017 als zelfstandig familiebedrijf alweer 55 jaar bestaan! EN zijn wij trots om te mogen melden dat wij voor de 6de keer op rij is verkozen tot Beste KeukenWinkel van Nederland door onze klanten op Opiness.nl (voorheen Wugly.nl, de onafhankelijke reviewsite van Retail Nederland) met een 8,8 uit meer dan 1.600 beoordelingen…dus…..wéér voldoende redenen voor een feestje. Om dit te vieren organiseren we tot en met 31 december 2017 de CadeauMaanden op hét kookeiland van Nederland! Dit betekent groots KEUKENVOORDEEL en nog veel meer keukenfeest!

Naast onze vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvangt u vele andere voordelen. Onze traktatie aan u:
1)    Grote keukenverrassing bij aanschaf van uw Tieleman-keuken* 
2)    Een extra keukencadeau (kies een pakje uit onze showroom) bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
3)    Kans op een compleet verzorgde 7-daagse ski-chalet vakantie voor 2 personen* (www.skichalets.nl)
4)    Een (h)eerlijk kookcadeau van hét kookeiland van Nederland bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
5)    
EXTRA ACTIES van onze leveranciers*
6)    Profiteer tevens dit jaar nog van de prijzen van 2017 voor uw tieleman-keuken van 2018

* Vraag naar de voorwaarden bij één van onze keukenadviseurs

Wilt u bij uw bezoek tijdens onze CadeauMaanden direct geadviseerd worden? Dan verzoeken wij u van te voren een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. Een afspraak maken kan gemakkelijk en snel via onze afsprakenplanner of via 0187-602555. Of kom gewoon heerlijk genieten in onze unieke keukenshowroom en profiteer direct mee.

Kom naar onze unieke keukenshowroom of  maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee.


Tieleman Keukens is ook uw specialist voor uw keukenrenovatie en/of uw bijkeuken.

Palmares Tieleman Keukens:
2003   uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (CBW)
2004   uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (CBW)
2009   uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (KIM)
2010   ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011   Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012   50-jarig Jubileum Familiebedrijf Tieleman
2012   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2012   Financieel gezond (groene vlag van Graydon, AA-status)
2013   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2013   Financieel gezond (groene vlag van Graydon) 
2013   Beste Familiebedrijf van West Nederland  (NCFB)
2014   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2014   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2014   Beste Familiebedrijf van Goeree-Overflakkee (EilandenNieuws)
2015   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2015   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2016   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl, 8,7 uit meer dan 1.400 reviews)
2016   Winnaar Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016
2017   55-jarig Jubileum Familiebedrijf Tieleman
2017   Opiness Topwinkel (8,8 uit meer dan 1.600 reviews)

Beleef alvast online onze unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer...