Tieleman

BBQMaanden bij Tieleman Keukens

  


Wij zijn dankbaar en trots om te mogen melden dat wij in 2020 door Opiness.nl voor de 9de keer op rij bekroond zijn als Beste in keukens. Met inmiddels ruim 2.100 reviews scoren wij als zelfstandige keukenspecialist een 9,0. Daarnaast worden wij in 2020 door Opiness.nl ook als 'Best beoordeeld 2020' in de rubriek keukenaanbieders. Genoeg redenen weer voor een feestje! Daarom vieren we van 1 juli t/m 31 augustus de BBQMaanden bij Tieleman Keukens.´╗┐

Naast onze vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvangt u vele andere voordelen. Onze traktatie aan u:´╗┐

1)  Een grote keukenverrassing bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
2)  Een (h)eerlijk kookcadeau van hét kookeiland van NL bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
3)  EXTRA acties van onze leveranciers*
 *    Vraag naar de voorwaarden bij één van onze keukenadviseurs

Kom naar onze unieke keukenshowroom of  maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee.  Beleef alvast online onze unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer...´╗┐



Palmares Tieleman Keukens:

2003  uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)

2004  uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (CBW)
2009   uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’  (KIM)
2010   ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011   Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012   50-jarig Jubileum
2012   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2012   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2013   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013   Beste Familiebedrijf van West Nederland (NCFB)
2014   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2014   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2014   Beste Familiebedrijf van Goeree-Overflakkee 2014 (EilandenNieuws)
2015   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2015   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2016   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl, 8,7 uit meer dan 1.350 reviews)
2016   Winnaar Nationale Business Succes Award Keukenbranche 
2017   55-jarig Jubileum Familiebedrijf Tieleman
2017   Opiness Topwinkel (8,6 uit meer dan 1.500 reviews)
2018   10-jarig Jubileum showroom Middelharnis (56 jaar familiebedrijf)
2018   Beste Service Award 

2019   Opiness Topwinkel Keukens (8,9 uit meer dan 1.800 reviews)
2019   Beste Service Award (8,9 uit meer dan 2.000 reviews)
2020   Opiness Topwinkel Keukens (9,0 uit meer dan 2.100 reviews)
2020   Opiness Best Beoordeeld 2020 (in de rubriek keukenaanbieders)´╗┐

´╗┐´╗┐´╗┐
Tieleman Keukens is ook uw specialist voor uw keukenrenovatie en/of uw bijkeuken.´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐