Tieleman

Badkamer

  

Zoals onze naam aangeeft, specialiseren wij ons in het leveren van keukens. Het kan echter wel voorkomen dat u niet alleen op zoek bent naar een keuken, maar dat u ook een nieuwe badkamer wenst. Bij Tieleman Keukens kunt u niet terecht voor de aanschaf van een badkamer, maar wel kunnen wij u doorverwijzen naar één van onze partners. Dankzij onze goede relaties binnen de markt, kunnen wij u altijd adviseren over een partner voor de aanschaf van een badkamer. 

Neem contact op

Goede bereikbaarheid

Tieleman Keukens is goed bereikbaar. Op slechts 30 autominuten van Rotterdam bent u in de beste keukenwinkel van Nederland. Ook als u op zoek bent naar een badkamer bij één van onze partners bent u op Goeree-Overflakkee op de juiste plek.  

Tieleman Keukens

Meer informatie aanvragen

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte keuken en badkamer. Uiteraard kunt u ook een keukenbrochure aanvragen, voor het opdoen van keukeninspiratie. Of maak een afspraak bij Tieleman Keukens. Laat uw naam en telefoonnummer af en wij bellen u terug

Maak een afspraak