Tieleman

Maak nu een afspraak en krijg een lunch cadeau!

  

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken en wilt u in onze exclusieve showroom komen kijken? Dan bieden wij u een echte VIP-service. Wanneer u een afspraak plant met een keukenadviseur, voorzien wij u van hoogwaardig advies én een overheerlijke lunch in onze lunchroom. 

Boek uw afspraak

Virtuele tour: wandel online door onze showroom

In onze showroom vind je keukens in alle soorten en segmenten. Van eenvoudige, praktische keukens tot zeer exclusieve ontwerpen. Wij bieden landelijke keukens, maar ook moderne, industriële en tijdloze keukens. Natuurlijk hebben wij ook een assortiment keukens in opvallende kleuren, zoals zwart en rood. Bekijk hieronder een greep uit ons indrukwekkende assortiment! 

Doorloop de virtuele tour´╗┐

Of Laat jezelf ALVAST inspireren door deze keukens...Wat is uw droomkeuken? Doe de test!


Maak online uw afspraak, inclusief gratis lunch!

Wilt u genieten van een dagje Tieleman Keukens en onder begeleiding van een keukenexpert opzoek gaan naar uw ultieme droomkeuken? De expert legt u alles uit, maakt een ontwerp op basis van uw woning en geeft antwoord op al uw vragen. Naderhand geniet u van een heerlijke lunch in onze exclusieve lunchroom Werelds In-Side. Waarom? Omdat wij geloven dat het kopen van een keuken een feest moet zijn!

 
 
Ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen.

 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, zijn uitsluitend voor intern gebruik en kunnen te allen tijde worden aangepast of verwijderd.´╗┐´╗┐