Tieleman

Zierikzee - Noorderpolder


In 2019 is gestart met de bouw van het appartementencomplex Sandström. Een appartementencomplex met allure, rustig gelegen aan de Noordkant van Zierikzee, omgeven door groen met op steenworp een tal van faciliteiten. De appartementen hebben een strakke vormgeving en voorzien van een riante schuifpui, grenzend aan een groot balkon met mooi uitzicht op een waterpartij en veel groen.´╗┐

Appartementen Sandström
Noorderpolder Sandström telt 30 ruime en lichte appartementen. De woonkamers zijn voorzien van een riante schuifpui, grenzend aan een groot balkon waar zelfs een tuintafel kan staan. De strak vormgegeven woningen hebben een hedendaagse uitstraling, gecombineerd met een traditioneel Scandinavisch kleurenpalet. De appartementen aan de oostzijde hebben vrij uitzicht over een waterpartij.

Er zijn diverse opties om de woning naar uw eigen wensen aan te passen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren. Elke woning heeft eigen zonnepanelen en een aparte berging op de begane grond. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen parkeerterrein, waarvan een groot gedeelte overdekt. Het beheer en onderhoud gebeurt door de Vereniging van Eigenaren.

Energie van de toekomst
De appartementen zijn niet aangesloten op het aardgasnet: de energie- en warmtevoorziening is volledig elektrisch. U geniet van het comfort van vloerverwarming en het voordeel van eigen zonnepanelen. Hiermee is uw (toekomstige) appartement gereed voor de toekomst!

Extra’s
Rijdt uw auto elektrisch? Dan zou u kunnen kiezen voor een laadpaal bij uw parkeerplaats. Tweede auto? Dan bieden wij u de optie voor een extra parkeerplaats. Vraag naar de voorwaarden bij uw makelaar.

Meer informatie over Noorderpolder is te vinden op: https://www.natuurlijknoorderpolder.nl/woningen-fase-2d/aanbod/´╗┐Home > Projecten > Actuele projecten > Zierikzee - Noorderpolder