WinterFeestMaanden bij Tieleman Keukens
Tieleman

WinterFeestMaanden bij Tieleman Keukens

  

In 2017 bestaan wij als familiebedrijf alweer 55 jaar! Daarbij zijn wij trots om te mogen melden dat wij voor de 5de keer op rij is verkozen tot Beste KeukenWinkel van Nederland door klanten op Wugly.nl (de onafhankelijke reviewsite van Retail Nederland) met een 8,7 uit meer dan 1.400 beoordelingen…dus…..wéér voldoende redenen voor een feestje. Om dit te vieren organiseren we tot en met 28 februari 2017 de WinterFeestMaanden op hét kookeiland van Nederland! Dit betekent groots KEUKENVOORDEEL en nog veel meer keukenfeest!

Naast onze vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvangt u vele andere voordelen. Onze traktatie aan u:
1)    Grote keukenverrassing bij aanschaf van uw Tieleman-keuken* 
2)    Kans op een compleet verzorgde 7-daagse ski-chalet vakantie voor 2 personen(www.skichalets.nl)
3)    Een (h)eerlijk kookcadeau van hét kookeiland van Nederland bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
4)    EXTRA ACTIES van onze leveranciers*

 

* Vraag naar de voorwaarden bij één van onze keukenadviseurs

Wilt u bij uw bezoek tijdens onze CadeauMaanden direct geadviseerd worden? Dan verzoeken wij u van te voren een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. Een afspraak maken kan gemakkelijk en snel via onze afsprakenplanner of via 0187-602555. Of kom gewoon heerlijk genieten in onze unieke keukenshowroom en profiteer direct mee.

Kom naar onze unieke keukenshowroom of  maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee.


Tieleman Keukens is ook uw specialist voor uw keukenrenovatie en/of uw bijkeuken.

Palmares Tieleman Keukens:

2003  uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (CBW)
2004  uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (CBW)
2009   uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'  (KIM)
2010   ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011   Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012   50-jarig Jubileum als familiebedrijf
2012   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2012   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)

2013   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013   Beste Familiebedrijf van West Nederland (NCFB)
2014   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2014   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)

2014   Beste Familiebedrijf van Goeree-Overflakkee 2014 (EilandenNieuws)
2015   Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2015   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl – 8,7 uit 1.200 reviews)
2016   Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl – 8,7 uit > 1.350 reviews)
2016   Winnaar Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016
2017    55-jarig Jubileum als familiebedrijf

Beleef alvast online onze unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer...