Tieleman Keukens | Tieleman Keukens in Romex Projecten
Tieleman

Romex Projecten en Tieleman Keukens

  
Tieleman Keukens en Romex Investments werken nauw samen op een aantal prachtige locaties door heel Europa. Bekijk hieronder een greep uit de bijzondere projecten:

 Vooraankondiging: LES CHATEAU D'ABONDANCE

    
De luxueuze appartementen, penthouses en chalets worden gesierd met een Tieleman-keuken


In Europa's grootste skigebied Les Portes Du Soleil en vlakbij het chique Lac Leman (meer van Geneve) heeft Romex wederom een unieke locatie weten te bemachtigen voor de ontwikkeling van een kleinschalig project met zeer luxueuze appartementen, penthouses en chalets.

Het project Les Châteaux d’Abondance zal bestaan uit een 20-tal Luxe Appartementen, een 5-tal Superluxe Penthouses en 2 prachtige Chalets. Ook zal er separaat een luxueuze en uitgebreide SPA worden gebouwd met zwembad. Alles in Savoyaardse stijl. De woningen zullen volledig ingericht worden opgeleverd en van alle moderne snufjes zijn voorzien, zoals men van Romex is gewend. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken! 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden: kijk op de speciale pagina van Romex of bel +31 (0) 79 361 59 27

KAPRUN GLACIER ESTATE

ROMEX nieuwe project KAPRUN GLACIER ESTATE situeert zich hooggelegen op de zuidhelling van een berg aan de rand van Kaprun, tussen de Kitzsteinhorn Gletsjer en het familie-skigebied Maiskogel. Dit is natuurlijk niet toevallig één van de mooiste plekjes die ROMEX heeft aangekocht voor de ontwikkeling van wederom een prachtig ESTATE. 

Vanuit de Penthouses en Appartementen met hun grote terrassen heeft u een wijds uitzicht op de imposante bergen, de indrukwekkende Gletsjer, de locale skipistes en over het prachtige bergdorp Kaprun. U treft er als vanouds de gemoedelijke Oostenrijkse sfeer aan en de uitermate vriendelijke locale bevolking, die altijd zeer ‘service-minded’is. De toeristen worden op hun wenken bediend en zal het aan niets ontbreken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden: kijk op de speciale pagina van Romex of bel +31 (0) 79 361 59 27

Geplaatste Tieleman-keukens in Kaprun:


MONT BLANC ALPINE ESTATE 

 Liggend aan Europa’s grootste skigebied PORTES DU SOLEIL, met in de direkte nabijheid de indrukwekkende MONT BLANC van ruim 4800 meter hoog, witte bergtoppen in de winter, groene vergezichten in de zomer, verblijven in uw eigen woning in rust en comfort, DAT KAN!  

MONT BLANC ALPINE ESTATE is een topkwaliteit appartementencomplex, rustig gelegen nabij het centrum van het dorp aan de skipiste van La Chapelle. Er komen in totaal 24 appartementen, gelijk verdeeld over twee residenties van elk twaalf woningen. De appartementen varieren van 60 tot 140 m2 en daar bovenop komen ook nog twee exclusieve Penthouses. 

De gebouwen kenmerken zich door grote raampartijen met prachtige terrassen en/of balkons en een warme Savoyaardse (conform de streek Haute Savoie) uitstraling van buiten en een modern, design-achtige look van binnen, conform het ROMEX concept.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden: kijk op de speciale pagina van Romex of bel +31 (0) 79 361 59 27

 www.romex-investments.nl