Tieleman

Landelijke keukens

Share to TwitterShare to Facebook
Verse broodjes in de oven, de (klein)kinderen spelen buiten in de tuin en de hond ligt te slapen voor de houtkachel. Een landelijke keuken heeft iets gezelligs, iets nostalgisch. Veel van de keukens die door Tieleman Keukens geplaatst worden zijn dan ook landelijke keukens.

landelijke keukens

landelijke nostalgische keuken

keuken landelijke stijl

Een landelijke, nostalgische keuken is vaak een houten keuken. Daarnaast heeft een keuken in landelijke stijl een sierlijke afwerking, bijvoorbeeld in de vorm van nostalgische keukengrepen, keukendeurtjes of tierlantijntjes. Als u niet van deze stijl houdt, dan is het wellicht beter om voor een moderne, greeploze keuken te kiezen.

 

Soorten landelijke keukens

Landelijke keukens zijn er in alle soorten en maten, waaronder de nieuwe Riverdale keukens (al verkrijgbaar bij Tieleman Keukens). Ook maatwerk is mogelijk! Onze experts kijken naar uw budget en houden rekening met uw wensen. Zo biedt Tieleman Keukens een breed keukenassortiment en helpen wij graag bij het samenstellen van de ideale keukenindeling. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het bouwen van een bijkeuken? Wij geven u graag advies over landelijke keukens. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de landelijke keuken van uw dromen krijgt. Bij Tieleman merken we dat deze stijl keuken nog steeds één van de meest populaire stijlen is.

landelijke keukens

Een mooi RVS-keukenblad of kiest u liever voor natuursteen? Een RVS-spoelbak of een spoelbak van keramiek? Of wilt u een nostalgische keuken met houten werkblad? Wilt u uw keuken een unieke uitstraling geven? Kies dan voor PITT cooking, waarbij de kookpitten in het werkblad zijn geïntegreerd.  In onze showroom hebben we een grote collectie landelijke keukens. U kunt er ook voor kiezen om ons brochurepakket aan te vragen. Dit kosteloos pakket bestaat uit enkele brochures van keukenfabrikanten die veel nostalgische keukens leveren én er zit een leuke verrassing bij!

Bezoek onze showroom met landelijke keukens

Liever direct een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs? Dit kan bij u thuis of bij ons in de showroom, waar u ook onze landelijke showroomkeukens kunt zien. Vul de Tieleman afsprakenplanner in! In onze showroom kunt u uw eigen keuken samenstellen. Door middel van de keukencreator brengt u uw keuken tot leven, vervolgens wordt uw keuken levensgroot getoond op onze LivingWall. 

keuken in landelijke stijl

landelijke keukens

keuken landelijk

landelijke keukens

Share to TwitterShare to Facebook

Lees ook:

De blogitems worden geladen…